lekker als je van een beetje pittig houdt
150 gram visfilet (bijv. tilapia) citroensap
2-3 theelepels cajunkruiden zonder zout
100 gram zilvervliesrijst
1 groene paprika
250 gram broccoli
2 tomaten
¼ visbouillontablet met minder zout
50 gram garnalen
3 sneetjes geroosterd brood
Snijd de vis in stukjes, schep er wat citroensap en wat van de cajunkruiden door.
Zet de vis op een koele plaats weg.
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Maak de groenten schoon. Snijd de paprika in blokjes. Verdeel de broccoli in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes. Snijd de tomaten in stukjes.
Breng 250 ml water met het stukje bouillontablet met cajunkruiden aan de kook. Laat de groente er 2 minuten in koken.
Laat de blokjes vis in de bouillon met groente in 2 minuten gaar worden.
Warm de garnalen kort mee.
Doe een flinke lepel rijst in een soepbord en schep er wat soep op. Serveren met repen geroosterd brood bij.
Recente reacties