Lopen - Koken - Camperen

Soms blijkt de eerste stap in de juiste richting uiteindelijk de grootste stap van je leven te zijn

even voorstellen

Ik ben Harry Weezeman.

In 2010 nam ik een sabatical van drie maanden en liep als pelgrim van Ede naar Santiago de Compostela.

Dit heeft mijn leven drastisch veranderd. Aangekomen in Santiago dacht ik, is dit het nu. Ik begreep dat Santiago de Compostela niet het eindpunt was maar slechts het begin. Het begin van de weg die ik nu volg, luisteren naar mijn hart (letterlijk en figuurlijk) en dingen doen waar ik mij plezierig bij voel.

Mijn  werk als belangenbehartiger bij de Nierpatiënten Vereniging Nederland waar ik gezinnen begeleidde waarvan een of meerdere kinderen een nierziekte hadden bracht mij op het idee om met kleine groepjes nierpatiënten en mantelzorgers een pelgrimage te lopen naar SdC.  Dit doe ik sinds 2014. We lopen meestal de laatste 150 km naar Santiago de Compostela. Omdat dit een kort traject is ondersteun ik dit met een wandelcoaching programma. Hierdoor ervaar je deze “camino” echt als een pelgrimage.

Het liet mij zien dat mensen die eerst nog geen drie km achter elkaar konden lopen nu met een doel en een trainingsprogramma na 90 dagen wel minimaal 15 km per dag zonder probleem liepen.

Mijn missie is om meer mensen in beweging en fitter te krijgen. Daarom heb ik een programma ontwikkeld, “het 90 dagen fitprogramma”. In 90 dagen fit worden (afvallen) met een trainingsprogramma en 90 dagen dagmenu’s

© 2023 Lopen – Koken – Camperen

Thema door Anders Norén

Translate »