Macaronischotel met courgette

1 ui   
1 teentje knoflook
1 courgette   
100 gram kerstomaatjes   
150 gram rundertartaar   
2 eetlepels vloeibare margarine 
1 eetlepel tomatenpuree zonder zout 
1 gedroogd chilipepertje 
150 gram volkoren macaroni

Maak de groenten schoon.
Snijd de ui en de knoflook klein en snijd de courgette in halve plakjes. Bak de tartaar in 1 eetlepel margarine gaar en rul.
Fruit de knoflook mee.
Voeg de courgette toe en smoor de groenten gaar. Maak het op smaak met peper.
Fruit de ui in de rest van de margarine glazig.
Bak de tomatenpuree kort mee.
Verkruimel het pepertje er boven en voeg wat water toe.
Laat de saus zacht pruttelen. Roer op het laatst de kerstomaatjes erdoor.
Kook de macaroni in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing. Giet de macaroni af en schep de tomatensaus erdoor. Schep het courgettemengsel in een schaal en verdeel de macaroni erover.