Lopen - Koken - Camperen

Soms blijkt de eerste stap in de juiste richting uiteindelijk de grootste stap van je leven te zijn

Het programma

Het 90 dagen fitprogramma is ontworpen niet alleen om fit te worden maar zeker ook om je gewicht op een gezond peil te brengen en te houden.

Het programma bestaat uit twee delen.

Bewegen

In 90 dagen ben je in staat om 15 km achter elkaar te wandelen in een behoorlijk tempo. Je begint rustig in een voor jou ontworpen schema. Ben je al een gevorderde loper dan is er ook voor jou een schema.

Negentig dagmenu’s

Afvallen gaat niet alleen door meer te bewegen. Je zult ook je eetstijl moeten veranderen. Je krijgt 90 dagen gezonde dagmenu’s. Niet alleen de menu’s maar ook met de recepten erbij. Veel weetjes over gezond eten en vooral een andere manier van eten.

klik op de foto’s om het programma te ontgrendelen

Donativo

Het 90 dagen fitprogramma staat gratis op deze website omdat het zo belangrijk is om, zeker als je wat ouder wordt, meer te bewegen en gezond te eten. Iedereen moet toegang tot dit programma kunnen hebben. Een programma als dit maken kost echter veel tijd en geld en daarom stel ik het wel op prijs om de gemaakte kosten hiervoor iets te dekken en een donatie te ontvangen, maar dit is zeker geen verplichting

Voordeel na donatie

  1. Na donatie stuur ik je het programma in PDF of als EPUB (e-reader). Het programma is dan toegankelijker dan via de website.
  2. Je krijgt toegang tot een besloten groep met mede gebruikers.

Voor een vrije donatie stuur ik je het programma in het voor jou gewenste formaat.

© 2024 Lopen – Koken – Camperen

Thema door Anders Norén

Translate »