100 gram zilvervliesrijst
200 gram mager rundergehakt
2 stengels bleekselderij
1 ui
tl gemalen koriander
scheutje vloeibare Becel
1 courgette
4 takjes koriander
Kook de zilvervliesrijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in smalle boogjes.
Pel de ui en snijd hem in dunne partjes.
Kruid het gehakt en rol er 8 balletjes van
Verwarm wat Becel en bak hier de balletjes mooi bruin in
Bak de ui en de bleekselderij kort mee.
Was de courgette, halveer ze in de lengte en snijd ze in plakken.
Verwarm nog wat Becel en bak de courgette in 5 minuten gaar.
Strooi kleingesneden koriander over het gehakt en geef de courgette en rijst erbij.
bleekselderij is ook lekker als tussendoortje, b.v. met een beetje smeerkaas
Recente reacties