Lopen - Koken - Camperen

Soms blijkt de eerste stap in de juiste richting uiteindelijk de grootste stap van je leven te zijn

Bacon met uien en haricots verts

3 aardappelen – 2 grote uien   
1 teentje knoflook   
100 gram champignons   
200 gram bacon blokjes
scheutje vloeibare margarine (Becel)   
peper – 1 laurierblad – 1 kruidnagel   
250 gram haricots verts 
2 theelepels mosterd

Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in ca. 20 minuten gaar. Pel de uien en de knoflook en snijd ze klein. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken. Bak de bacon blokjes in 2 eetlepels hete Becel bruin. Voeg de uien en de knoflook toe en bak dit mee. Voeg de champignons, peper, het laurierblad, de kruidnagel en laat het op een lage temperatuur sudderen Kook de haricots verts in weinig water in 10 minuten gaar. Doe wat mosterd door het bacon mengsel. Geef er de aardappelen en de haricots verts bij.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Lopen – Koken – Camperen

Thema door Anders Norén

Translate »