Na de heerlijke goulash van gisteren, vandaag een vega dag.
Wrap met groenten en noten.
1 dunne prei
1 courgette
4 roma tomaten
2 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
Italiaanse kruiden
1 eetlepel pijnboompitten
25 gram ongezouten amandelen of walnoten
2 volkoren wraps
Maak de groenten schoon. Snijd de prei in ringen en de courgette en de tomaten in blokjes.
Doe de olie in de pan en bak hierin de prei even aan. Voeg de courgette en de tomaten toe en pers het teentje knoflook er boven uit. Smoor de groenten in 10 minuten zacht. Maak het op smaak met peper en Italiaanse kruiden. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtgeel. Hak de amandelen of walnoten grof. Verwarm de wraps in een koekenpan of in de magnetron. Verdeel het groentemengsel en de noten erover. Rol de wraps op en steek er een prikkertje in.
Recente reacties