Lopen - Koken - Camperen

Soms blijkt de eerste stap in de juiste richting uiteindelijk de grootste stap van je leven te zijn

Hongaarse goulash

DINER

Een klein dorpje in Hongarije. Op het vuur komt een grote pan waar goulash in gemaakt wordt. Ik krijg een kommetje met goulash om te proberen. Heerlijk. Hier het recept, alleen niet klaar gemaakt op het open vuur maar in de pressure(hoge druk) pan.

* 500 gram rundvlees
* 1 puntpaprika
* 1 grote ui
* 1 winterwortel
* 2 aardappelen
* 2 grote tenen knoflook
* 4 roma tomaten
* 2 theelepels paprikapoeder
* een derde tube goulash pasta

Snijd het vlees in grote stukken, Maak de groenten schoon en snijd deze in grove stukken. Bak het vlees aan en doe de gesneden groenten, paprikapoeder en de wijn erbij. Onder druk brengen en 45 minuten op lage warmtebron laten staan. Heb je geen pressurepan, gebruik dan een braadpan en laat alles 2 uur sudderen.
Als laatste komt de pasta erbij. Eet smakelijk.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Lopen – Koken – Camperen

Thema door Anders Norén

Translate »