- 2 grote aardappelen
- 1 groene paprika
- 100 gram sperziebonen
- 250 gram broccoli
- halve prei
- 200 gram kipfilet
- teentje knoflook
- scheutje olijf- of zonnebloemolie
- Schil de aardappelen en kook ze 10 minuten, afgieten en af laten koelen
- Snijd de paprika in reepjes, verwijder de puntjes van de sperziebonen en breek ze doormidden. Verdeel de broccoli in roosjes, schil de steel en snijd in stukjes. Snijd de prei in kleine ringetjes.
- Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bestrooi met verse peper.
- Doe een scheutje olie in een hapjespan en bak hier de kipfilet bruin in.
- Voeg de groenten toe en pers het knoflookteentje er boven uit. Roerbak dit samen zo’n 7 minuten.
- Ondertussen heb je de aardappelen in blokjes gesneden en bak je deze in wat olie mooi goudbruin.
- Proef het kip-groente mengsel en breng eventueel jouw favoriete smaak eraan met een snufje zout en peper.
- Serveer samen met de aardappeltjes op kleine bordjes.
Recente reacties