Lopen - Koken - Camperen

Soms blijkt de eerste stap in de juiste richting uiteindelijk de grootste stap van je leven te zijn

PelgrimWandelCoach

Waarom PelgrimWandelCoach

Tijdens mijn pelgrimage van Nederland naar Santiago de Compostela ben ik veel dingen in de natuur gaan zien die mij hebben geleerd anders te gaan leven. Voor deze looptocht was ik coach voor jongeren die te maken hadden met jeugdzorg en begeleidde ik gezinnen die een kind hebben met een chronische nierziekte. Na de pelgrimage ben ik anders gaan denken over het coachen. De beste manier om een veranderproces voor jezelf in werking te zetten is naar mijn mening een looptocht van drie maanden. Helaas is het niet voor iedereen mogelijk dit te realiseren. Daarom coach ik nu vanuit het perspectief van pelgrimeren.

Sinds enkele jaren organiseer korte pelgrimage/looptochten naar Santiago de Compostela voor nierpatiënten en apart voor mantelzorgers/partners. Omdat de tocht maar 10 dagen is en toch het effect van een pelgrimage moet hebben begeleid ik dit  met een coachingsprogramma.

Je hoeft geen nierpatiënt te zijn om aan een van deze tochten mee te doen. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op activiteiten

Korte pelgrimage/looptocht  met maximaal drie personen naar Santiago de Compostela met individuele coaching.

Maar ook wandelcoaching in de omgeving van Ede-Wageningen.

Individuele coaching bij:

  • persoonlijke ontwikkeling
  • relatie problemen
  • omgaan met een zieke partner

© 2024 Lopen – Koken – Camperen

Thema door Anders Norén

Translate »