Mindful wandeling. VOL

Vandaag even lekker een stuk door het bos lopen. Je bent druk maar een stukje lopen kan nog net. Een uurtje later ben je weer thuis en hebt 6 km gelopen. Je rende bijna door het bos. Onderweg ben je misschien nog bezig met allerlei gedachtes van buitenaf. Je hebt amper de tijd om op de natuur te letten.

Herkenbaar?

Het kan ook anders. We lopen een route van een kleine 4,5 kilometer en gaan dat op een andere manier beleven. We staan stil bij het hier en nu. We laten de omgeving op ons inwerken en doen onderweg wat mindset oefeningen. Niets ingewikkeld. De eerste opgave is je gedachtes loslaten. Gewoon je ene voet voor de andere zetten. Richt je aandacht niet naar binnen maar naar buiten. Maak je hoofd leeg en stop met malen. Haal bewust adem en voel hoe de zuurstof je lichaam vult met energie.

Waar en wanneer?

We lopen op vrijdag 15 november rond het middelpunt van Nederland en starten bij de parkeerplaats van conferentieoord de Werelt. We starten rond half tien. Na aanmelding ontvang je uitgebreide informatie en route beschrijving.

Bijdrage

De kosten voor deze mindful wandeling bedragen tien euro en dit is inclusief een kopje koffie of thee en wat lekkers.

Ga je mee?

Translate »